четвъртък, 27 февруари 2014 г.

НАЙ-ЯКИЯТ РОЖДЕН ДЕН!


Ами такъв си беше. Всички го казаха. Само тортата като види човек... и обясненията са излишни!

Рецептата беше пробвана, а денят отново беше за репетиция, така че в известен смисъл повторихме празничната програма в самия ден, вкл. домашното меню - китайско по телефона.

Видът - някак естествено ми изникна идеята, предвид формата на тортата и любимия анимационен герой на рожденичката - Sponge Bob. Визуалната реализация, всеки знае, не е моя, а на Майстор-декоратора, който логично (не и за мен) използва за модел подаръка, с който я зарадвахме (не)очаквано много.


Пренесоха се насам и натам много такива кексчета...Разбира се, в любимата ни кошничка...Едно от тях бе специално украсено за празничната закуска...


Това отгоре не е 10, защото рожденият ден беше 12-ти, а 1D. Като всяка уважаваща себе си кандидат-тийнейджърка, и нашата е фен :) Детелинката в основата е препратка към националността на персоналния й фаворит от групата...
И тази украса е изцяло дело на нашия Декоратор. Без да е съвсем наясно с какво съм се заловила, ме свари в предистерично състояние, седнала срещу едно съвсем голичко кексче, цялата лепкава и зелена, и без резервен план, и набързо свърши работата. Няколко дни по-късно ми просветна, че съм имала доволно много материали за колкото си искам резервни планове, но добре че той реагира толкова бързо, та фенката все пак получи и тази специална изненада. Което беше и моята идея /както става ясно за пореден път, аз съм по идеите, не по изпълнението им/.

В съботата след празника имаше и голямо парти в игралната зона на кино Арена, което също беше страхотно, продължи 4 часа и ми даде самочувствието да избера заглавието на тази публикация. Имаше много подаръци на нея и много цветя за мен.

Аз много се затрогнах и развълнувах от импровизираното парти в клуба по танци. Таткото пък много хареса съботното с игрите и си пожела подобно :)
Накратко казано, натоварихме се с много положителни емоции, мисли и чувства, внезапно усетихме колко е пораснало детето ни, а и отново си припомнихме кои са ценните неща в живота...

А накрая за разкош - малко китки от самия рожден ден. Моята - от гордия баща, и нейната - от момичетата, с които сподели Sponge Bob.


Неочаквано добра комбинация!

Няма коментари:

Публикуване на коментар